joancane – espais, imatges, paraules

espais, imatges, paraules, spaces, images, words

001 _ 06racons2009 _ lesseps

Projecte de Carla Rossich, Assaf Dori i Joan Cané, novaTOPOverda ha sigut una de les quatre propostes seleccionades de les noranta presentades en la sisena convocatòria del concurs Racons del FAD, corresponent a la transformació d’un racó de la plaça de Lesseps de Barcelona.

‘MITJANERA VERDA’. Joan Cané, Carla Rossich i Assaf Dori presenten una mitjanera verda que es transforma en plaça. Una nova topografia verda com a espai creat per llistons de fusta resistents col·locats horitzontalment que s’eixamplin des del mur.

Notícia a “el periódico”:

EL PERIÓDICO (5/11/2009)

BARCELONA

El FAD ha seleccionat quatre propostes per millorar un espai de la plaça de Lesseps en la sisena convocatòria del concurs Racons Públics, que ha rebut 90 projectes, una xifra rècord.
Els treballs elegits són: Plec, de Gerard Morgui, Jordi Brunés i Àlex Rius, que proposa interpretar l’espai com un escenari on la plaça i la mitgera tenen el mateix tractament; L’Albereda de Lesseps, d’Antón Chacártegui i David García, que planteja plantar-hi una albereda; NovaTOPOverda, de Joan Cané, Carla Rossich i Assaf Dori, que proposa transformar la mitjanera en plaça, i Banc jardinera, de Max Hausmann. En la pròxima convocatòria, el FAD té la intenció de millorar els jardins de José Ignacio Urenda, al Turó de la Peira, a Nou Barris.

http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idtipusrecurs_PK=7&idnoticia_PK=659052

I més informació d’aquesta sisena convocatòria del concurs a http://www.fadweb.org/raconspublics/2009/s_06.php

Anuncis

Written by joancane

20 Novembre 2009 a 18:04

Arxivat a Uncategorized

Tagged with , , , ,

%d bloggers like this: